Вы здесь: ГлавнаяДомРемонт вікон замість повної їх заміни

Ремонт вікон замість повної їх заміни

Ремонт вікон замість повної їх заміни

Настав час змінити вікно. Так подумав кожен, хто помітив що воно стало гірше відчинятися/зачинятися, або виникли інші несправності. Не поспішайте з висновками, краще зверніться до фахівців. Часто буває достатньо менш затратних робіт.

Працівники центру Vizer виконують необхідні процедури за найнижчими у столиці розцінками, і переконатися в цьому можна після запиту в пошуковиках: «ремонт вікон Київ» та порівняння вартості послуг.

Спочатку про гарантії

Виробники вказують терміни служби пластикового вікна 10–15 років, але це середні показники. Одні конструкції відмінно виконують свої функції десятиліттями, інші – не витримують і 5 років. Причиною останнього може бути неякісний монтаж або інші чинники. Варто врахувати й гарантії на профільну систему, склопакет, фурнітуру:

  1. Профільна система має оптимальний термін експлуатації 7 років.
  2. Експлуатація фурнітури й склопакета триває близько 5 років. Китайські компанії з виробництва фурнітури обмежують термін навіть 12 місяцями від початку експлуатації.

Компанії, для яких власна репутація є однією з умов існування на ринку, беруть на себе гарантійні зобов’язання 7 років. Але навіть при зазначеному багаторічному терміні гарантії вся конструкція може втратити деякі властивості. Погіршення функціональності часто пов’язане з умовами та дотриманням правил експлуатації. Адже пластикове вікно, як і будь-який механізм, має властивість зношуватися.

Необхідність ремонту

Втручання майстра потрібне, навіть якщо знайомі радять все зробити самостійно, бо ідеться, мовляв, про дрібниці. Серед них часто називають ускладнену роботу ручки, несправність фурнітури, проблеми в системі відкривання. Але не всі спроби самостійно розв’язати проблему бувають вдалими. Втручання майстра потрібне у разі виникнення таких дефектів:

  • тертя стулки по профілю при відкриванні/закриванні;
  • пошкодження ручки;
  • продування в різних частинах вікна;
  • неправильне функціонування блокатора;
  • нещільне прилягання стулки до рами.

Це доволі поширені несправності. Нерідко виникають й інші проблеми, для вирішення яких потрібен професійний ремонт вікон. До їх переліку входять встановлення додаткової фурнітури (дитячий замок, встановлення іншого варіанту відкривання), потреба у вищій тепло- та звукоізоляції тощо. І тільки кваліфікований майстер виправить або покращить ситуацію. Він зробить професійну діагностику, за потреби виконає замір вікна, дасть предметну консультацію.

Якщо ви досі мирилися з неналежною якістю вікон, згадайте вислів письменника й філософа Вольтера: «Краще пізно, ніж погано». Фахівці компанії Vizer допоможуть виправити ситуацію на краще.

Елена, www.garmoniazhizni.com

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

20 − 13 =

Scroll To Top
error: not copy