Вы здесь: ГлавнаяУвлеченияПолезноеЯк вибрати курси по мейкапу?

Як вибрати курси по мейкапу?

Як вибрати курси по мейкапу?

Візажист — ця професія одна з найбільш романтизованих в б’юті-сфері. Ви відразу уявляєте себе персональним мейкапером якоїсь зірки, роботу на показах, феєричні фестивальні роботи. І всьому цьому є місце в діяльності професійного майстра візажу, але що ховається на зворотній стороні?

Як правильно вибрати курси макіяжу? Та де здобути дійсно якісну профбазу для подальшого росту і розвитку? Всі відповіді в статті.

Тематичне наповнення програми

Глобально всі програми на курсах візажу можна розділити на 2 групи:

  • курси для початківців, які починають з нуля;
  • курси для практикуючих майстрів, які хочуть підвищити свій професійний рівень.

Відповідно, тематичне наповнення цих двох курсів буде різним, як і вартість програм. Важливо, щоб курси мали кілька блоків:

  • теоретичну частину, де матеріал буде викладено максимально інформативно та структуровано, без зайвої “води”;
  • демонстраційну частину, де викладач з усіма нюансами покаже кожен етап процесу;
  • практичну частину з детальним відпрацюванням набутих навичок на моделі. В процесі потрібно задавати питання викладачу, спілкуватись та не боятись комунікувати в групі.

Тематичне наповнення цілком залежить від професіоналізму викладача, тому наступний пункт…

Професійність викладачів

Під поняттям “професійність” ми не тільки розуміємо довгий список регалій, а практичний досвід в роботі. Звісно, додатковим бонусом стане те, що ваш викладач приймає активну участь в міжнародних конкурсах та фестивалях, здобуває призові місця чи є суддею. Саме такі люди формують тренди в б’юті-індустрії.

Викладач має бути сконцентрованим, уважним до деталей, але при цьому творчим та креативним. Саме педагог формує естетичне бачення в новачків, “ставить їм руку” та допомагає знайти власний стиль. Також просимо вас звертати увагу на кількість асистентів при відпрацюванні. У кожного студента повинен бути шанс на увагу для чіткого розуміння техніки всіх процесів.

Тривалість курсу

Тривалість курсу — це сама та цифра, яка дасть вам розуміння наскільки глибоко ви будете занурені в програму. Звісно, базовий курс для візажиста-початківця не може тривати 1-3 дні. Деякі програми займають близько тижня-двох і включають багато додаткових аспектів. Якісне навчання починається приблизно від 70 академічних годин і більше, тому не намагайтесь в експрес-режимі отримати все.

Важливо, щоб до початку навчання школа не змушувала вас купувати інструменти та матеріали. Це краще зробити по завершенню навчання, коли ви будете чітко розуміти що і в якій кількості вам справді необхідно для роботи. Багато шкіл працюють на базі професійних брендів і надають привабливі знижки на закупку продукції своїм студентам.

Віднесіться до вибору курсів з усією уважністю, адже саме вони відкриють вам шлях до професії і дадуть найбільш цінний ресурс — знання.

Елена, www.garmoniazhizni.com

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

три + 15 =

Scroll To Top
error: not copy