Вы здесь: ГлавнаяОбраз жизниЗдоровьеХочете почуватися молодою та здоровою у будь-якому віці?

Хочете почуватися молодою та здоровою у будь-якому віці?

Хочете почуватися молодою та здоровою у будь-якому віці?

Гінекологія — перекладається як «наука про жінку». Це розділ медицини, що вивчає будову жіночих статевих органів та захворювання. Сьогодні у цій сфері у всьому світі зайняті мільйони фахівців. Усі вони займаються розробкою методів лікування, профілактики та діагностики різних патологій, виконують терапію, оперативні втручання (у тому числі ендоскопічні) та здійснюють реабілітацію пацієнток.

У поєднанні з акушерством гінекологія вивчає питання, які пов’язані з:

  • вагітністю;
  • пологами;
  • відновлення організму після народження дитини.

Хочете почуватися молодою та здоровою у будь-якому віці? Регулярно відвідуйте лікаря-гінеколога навіть якщо вас нічого не турбує. Адже деякі захворювання протікають без жодних симптомів, і виявити їх на ранній стадії зможе лише лікар. А якщо почали відчувати дискомфорт або біль унизу живота, спостерігаєте різні виділення, зіткнулися з порушенням менструального циклу або побоюєтеся наближення клімаксу і пов’язаних з ним проблем, — не сумнівайтеся: візит до лікаря необхідний.

Як показують дослідження, гінекологічними захворюваннями у репродуктивному періоді страждає 40-60% жінок, незалежно від віку. Тому для оцінки стану жіночого здоров’я та ефективного лікування дуже важлива допомога гінеколога-ендокринолога.

Нормалізувати роботу ендокринної системи, від якої залежить не тільки самопочуття, а й зовнішній вигляд жінки, — одне з важливих завдань гінеколога-ендокринолога. Блиск в очах, свіжа шкіра, красиве волосся, струнка фігура, позитивний настрій, бадьорість — це багато в чому результат роботи фахівця. Звісно, у співпраці із самою пацієнткою.

З віком організм жінки зазнає змін, порушується гормональний баланс. Збої та вікові зрушення в гормональній системі негативно позначаються на всьому організмі, провокуючи появу різноманітних проблем зі здоров’ям. І наше завдання – точно виявити причину налагодженості в організмі.

Відділення гінекології клініки ВероМед забезпечене всім необхідним для того, щоб повернути здоров’я жінкам будь-якого віку, одним – позбутися недуги, іншим – подарувати радість материнства, іншим – пом’якшити вікові зміни.

Гінекологи-ендокринологи медичного центру ВероМед допоможуть вам при порушеннях менструального циклу, лікуванні синдрому ПМС, полікістозі яєчників, паппіломах, кондиломах, ендометріозі, міомі матки, захворюваннях шийки матки і слизових оболонок, гормональному дисбалансі, безплідді.

Елена, www.garmoniazhizni.com

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

шестнадцать + шесть =

Scroll To Top
error: not copy