Вы здесь: ГлавнаяМодаЯк вибрати ідеальні колготки: 5 правил

Як вибрати ідеальні колготки: 5 правил

Як вибрати ідеальні колготки: 5 правил

Кожна дівчина і жінка, що поважає себе, розуміє, що перше враження можна справити тільки один раз. Тобто спочатку потрібно виглядати красиво, витончено та акуратно. Іншого «першого разу» не буде. Чоловіки люблять милуватися красивими жіночими ніжками, а якщо вони ще одягнені в елегантні колготки, то можуть звести з розуму будь-кого. Тому такий аксесуар одягу має бути присутнім у гардеробі кожної представниці жіночої статі.

Колготки можуть відмінно доповнити ваш образ, але якщо їх неправильно підібрати, то нічого, крім розчарування, вони не принесуть. Ми дамо вам декілька практичних порад, як правильно вибрати колготки, щоб вони служили вам довго і допомогли виглядати привабливо та жіночно. Ще більше корисних порад щодо колгот ви знайдете за посиланням https://kolo.news/category/suspilstvo/32905

1. Вибираємо модель колготок

  • Залежно від того, під який одяг одягаються колготки, вони шиються в різних моделях:
  • Під короткі спідниці варто одягати колготки без шортиків
  • Якщо ви хочете підтягнути фігуру, а саме візуально зменшити стегна, відмінним придбанням будуть колготки, що стягують або моделюють.
  • Висота талії у колготок залежить від звичної для вас висоти спідниць та штанів. Буває занижена, завищена та звичайна.
  • Якщо у колгот є ромб (ластівка), який з’єднує верх і панчохи, це говорить про те, що такий виріб набагато довговічніший і зручніший у носінні.
  • Носок колгот повинен бути максимально ущільнений для протистояння стрілкам і діркам. П’ята та пальчики виробу повинні мати нитки, що ущільнюють, це гарантує міцність і високу якість товару.

2. Визначтеся із щільністю колготок

Щільність колготок визначається в одиницях виміру DEN:

  • Найменш щільними є колготки 15-20 DEN, вони дуже тоненькі та витончені, відмінно підходять для пізньої весни та літа.
  • Для повсякденного носіння у весняно-осінній період варто брати колготки щільністю 40 DEN. Вони міцніші і трохи тепліші.
  • Для зимового періоду колготки потрібно вибирати тепліше та щільніше, від 50 до 180 DEN. Також у цьому діапазоні виготовляють коригувальні та лікувальні колготки.

3. Визначте свій розмір

Колготки — це аксесуар, який не можна брати трохи більше або менше, він повинен бути точно по фігурі. Великі колготки сповзатимуть і висітимуть гармошкою, а маленькі можуть натягнутися і пустити стрілку або неправильно сидіти на ногах. У кожного виробника кодування розмірів свої, але на упаковках з товаром обов’язково має бути розмірна сітка.

4. Виберіть матеріал

Який матеріал колготок кращий, однозначно сказати не можна. Його можна визначити та вибрати, лише примірявши на себе. Різні виробники створюють колготки, змішуючи матеріали в різних пропорціях, що впливає на якість та відчуття від контакту колготок зі шкірою. Ви можете розкрити упаковку перед покупкою і трохи натягнути колготки на руку.

Головне що слід пам’ятати:

  • Лайкра повинна бути у складі колготок, але не більше ніж 10-30%, завдяки їй, виріб на сильно розтягується, відповідно не втрачає своєї форми після прання.
  • Якщо в колготках є мікрофібра, вони міцніші, еластичніші і м’якіші.
  • А наявність акрилу у складі робить колготки теплішими і приємнішими до тіла, такі вироби можна носити взимку. Але їх слід прати лише згідно з рекомендаціями на упаковці, тому що акрил може утворювати «катишки».

5. Виберіть колір колготок

Спочатку колготки випускалися у трьох класичних кольорах: коричневий, тілесний та чорний. Але з кожним днем ​​дизайнери вигадають все цікавіші та незвичайніші варіанти для таких виробів: яскраві забарвлення, візерунки.

Колір колготок залежить від одягу, під який ви їх надягатимете і від місця, куди ви в цьому вбранні підете.

  • Наприклад, для дрес-коду в офісі яскраві колготки брати не варто, а ось на прогулянку в парку – якраз.
  • Також на колір колготок впливає вік, різнокольорові моделі підходять для дівчаток і молодих дівчат, старшим жінкам слід віддати перевагу класичним кольорам.
  • Якщо на колготках зображені вертикальні візерунки, це візуально подовжує ноги, горизонтальні – роблять їх візуально коротшими.
  • Малюнок, розташований на литках, зорово збільшує їх обсяг, і зменшує щиколотки, що може бути дуже ефектно.
  • Дуже важливо правильно поєднувати взуття із колготками. Вони не повинні бути контрастними, тобто до чорного взуття ідеально підходять колготки чорного кольору, до бежевого – тілесні колготки.

Важливо пам’ятати, щоб колготки були не темнішими, ніж ваше взуття.

Важливо:

  1. Купуйте колготки у перевірених магазинах.
  2. Цілісність колготок перевіряйте відразу в магазині або при отриманні товару від кур’єра.
  3. Прати такі вироби бажано вручну з невеликою кількістю порошку. Можна і в машинці, але тільки в делікатному режимі та на малих обертах. Колготки швидко сохнуть, якщо їх акуратно викрутити та промокнути рушником.
  4. Сушити такі предмети гардероба на батареї не рекомендується, це дуже впливає на міцність колготок.

Елена, www.garmoniazhizni.com

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

девять − шесть =

Scroll To Top
error: not copy