Вы здесь: ГлавнаяКрасотаРізновиди ламп для манікюру: як обрати якісне обладнання

Різновиди ламп для манікюру: як обрати якісне обладнання

Різновиди ламп для манікюру: як обрати якісне обладнання

Сьогодні абсолютно кожна українка з особливою увагою ставиться до власної краси, регулярно турбується та підтримує молодість. Для цього представниці прекрасної статі регулярно відвідують салони краси, де замовляють професійний догляд за всіма частинами тіла, у тому числі рук. Найпопулярнішим варіантом догляду за руками є манікюр за допомогою гель-лаку. Це покриття дозволяє створити бездоганний дизайн, який зможе протриматися протягом 2-4 тижнів.

Фахівці нейл-індустрії, які планують використовувати такий різновид нігтьового покриття, обов’язково повинні придбати спеціальний пристрій – лампа для манікюру. Такий пристрій дозволяє не тільки зафіксувати штучне покриття, але й допомагає зміцнити нігтьову пластину, надати можливість подовжити її та створити будь-яку форму.

Які лампи існують для манікюру?

Перед придбанням даного пристрою потрібно ознайомитись із принципом його дії, перевагами та недоліками різних видів ламп. Крім того, варто визначитися з тим, для яких цілей прилад використовуватиметься, наприклад, для роботи тільки з гелевим покриттям, нарощування нігтьової пластини з використанням акрилу, гелю або інших подібних матеріалів.

Сьогодні прилади для створення якісного манікюру за допомогою гель-лаку можна розділити на три ключові різновиди:

  • UV-лампи. Це перші моделі, які зʼявилися на ринку бʼюті-виробів. Полімеризація гель-лаку здійснювалася за допомогою УФ-лампочок, що встановлені всередині обладнання. У разі виходу з ладу майстер може легко замінити на нові. Головна перевага – доступна вартість.
  • LED та CCFL обладнання. Це вже більш сучасні моделі, функціонування яких здійснюється за допомогою спіралеподібної УФ-лампи та ЛЕД-діодів. Дане обладнання набагато швидше висушує штучне покриття. Це дозволяє використовувати пристрій для роботи з кольоровим гель-лаком, базовим і фінішним покриттям, а також матеріалами, що створюють міцну структуру нігтя.
  • UV+LED прилад. Дані моделі відносять до найсучасніших та найдосконаліших ламп для манікюру. Вони характеризуються довговічністю, високою швидкістю полімеризації та підходить для роботи з усіма видами покриттів, які сьогодні існують.

Сучасні нейл-майстри надають перевагу УФ-ЛЕД лампам, оскільки з їх допомогою можна створювати гарну форму, подовжувати та зміцнювати нігтьове ложе, а також виконувати різний дизайн.

Сьогодні абсолютно неважливо для яких цілей використовуватиметься пристрій – для роботи або виконання домашнього манікюру. Тому всі фахівці нейл-індустрії надають перевагу більш досконалим моделям UV+LED ламп.

Елена, www.garmoniazhizni.com

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

8 + 5 =

Scroll To Top
error: not copy