Вы здесь: ГлавнаяДомЛіжка з буку корисні для вашого сну

Ліжка з буку корисні для вашого сну

Ліжка з буку корисні для вашого сну

Уві сні людина проводить третину свого життя, то ж про його комфорт треба подбати кожному з нас. Передусім, треба лягати і вставати в один і той самий час, приміщення має бути провітреним і затемненим, ліжко і постіль мають бути комфортними і бажано екологічно чистими.

Якість ліжка і матрасу завжди впливають на ваш сон. Якщо ви хочете солодко спати, то не економте на ціх речах.

Купуюче міцне та зручне ліжко, можете бути впевнені, що воно прослужить вам довго. Деревина по праву вважається екологічним матеріалом, тому односпальні ліжка з буку часто купують для дитячої кімнати. Вони представлені у широкому ассортименті, тож вибрати найбільш підходящий варіант під ваш запит та інтер’єр не складе труднощів. Є ліжка з підйомним механізмом, з шухлядами, з висувним спальним місцем, з шухлядами, а також двох’ярусні.

Бук — це твердий сорт деревини, його вважають міцнішим, ніж дуб. Оригінальний малюнок букового зрізу відрізняється від будь-якої іншої деревини. Найчастіше він застосовується в класичних меблях, хоча зустрічаються і оригінальні моделі, які завдяки буку стають благороднішими та стильнішими.

Так як цей матеріал відрізняється високою міцністю, меблі з нього служить десятками років і тішать первозданним зовнішнім виглядом. Майстри полірують деталі, щоб ліжка виглядали гладкими завдяки лакованій поверхні, що ніби світиться.

У чому перевагу бука, як матеріала

  • Безпечний та екологічний.
  • Міцний та довговічний. Бук і дуб приблизно однакові за твердістю, проте бук все-таки довговічніший і стійкіший до впливів зовнішніх факторів.
  • Привабливий зовнішній вигляд. Природний візерунок поверхні не дуже виражений, оскільки справжня деревина бука має рівний стовбур без сучків. Тон найчастіше наближений до рожевого відтінку, але може змінюватись в залежності від місця розташування дерева.
  • Лакове покриття не змінює колір деревини, що дуже важливо для тих, хто цінує натуральний відтінок деревини в меблів.
  • Доступна вартість.

Серед широкого асортименту меблів з масиву бука є такі види:

Ліжко із білого бука цінується за високу міцність.

Зі струганого бука найчастіше виробляють меблеві гарнітури.

Білий бук використовується при створенні меблевих гарнітурів та навіть паркету.

Меблі з бука завжди будуть актуальними і затребуваними. Деревина є довговічним та універсальним матеріалом для будь-якої спальні. Не бійтеся вибирати гарнітури із бука для своєї квартири.

Елена, www.garmoniazhizni.com

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

три × 2 =

Scroll To Top
error: not copy