Вы здесь: ГлавнаяМодаЯк правильно обирати жіноче пальто?

Як правильно обирати жіноче пальто?

Яке обрати пальто

Напередодні настання холодів багато жінок замислюються над вибором відповідного пальта. Адже воно має бути не лише гарним, модним та елегантним, а ще й практичним та функціональним. Необхідно також, щоб воно чудово сиділо по фігурі. У цій статті ми розповімо, як обрати жіноче пальто, а також порадимо актуальні та модні фасони залежно від вашого типу фігури.

Як вибрати якісне жіноче пальто?

Питання якості на першому місці, адже ви купуєте річ не на один сезон, та й вартість верхнього одягу немаленька. Сучасні, модні, стильні пальто від виробника EMASS ви можете придбати за посиланням. Якість вас приємно здивує — рівні стежечки, шви, якісні матеріали, модні фасони та кольори, стильні моделі — і все це за привабливою доступною ціною.

На сайті представлені як демісезонні пальта, так і зимові, довгі та короткі, напівпальта, моделі з капюшоном, хутром, двобортні та однобортні, а також пальто великих розмірів.

Як вибрати пальто

Як вибрати демісезонне пальто?

  • Якщо ви не знаєте, яке саме пальто вам личить, купуйте «класику». Це модель прямого крою або трохи приталеного крою. Підкреслити лінію талії можна за допомогою тканинного поясу або широкого ременя.
  • Наступний фасон – трапеція. Виріб трохи розширюється до низу. Ідеально підійде для власниць пишної фігури, особливо, якщо це буде довжина, що закриває середину стегна.
  • Оверсайз – молодіжна модель, яку можна поєднувати як із теплими кросівками на платформі, так і з класичними чоботами на шпильці. Цей фасон підходить як володаркам маленьких розмірів одягу, так і дівчатам plussize.

Як обрати зимове пальто

Як вибрати зимове жіноче пальто?

Наші зими зазвичай вже не такі сурові, як раніше, тож багато жінок перейшли з масивних шуб та пуховиків на зимові пальта.

Пальто може бути як класичним однотонним, так і двокольоровим, як класичного чорного кольору, так і насичених кольорів, якщо хочеться виділится серед сірого натовпу. Набирає популярністі асиметрія, наприклад, застібки або гудзику розташоуваються не по центру, а збоку.

Актуальні моделі на снігову пору року:

  • Пальто-футляр. Цей елегантний класичний фасон підкреслить фігуру. Виріб можна надягати під пояс, якщо ви хочете створити акцент на талії.
  • З хутряним коміром. Комір із натурального або штучного хутра не тільки виглядає привабливо, але й допоможе захистити вашу шию від холодного вітру. Хутро може бути контрастного відтінку або тон пальто.
  • Прямого крою та з капюшоном. Ще одна практична та зручна модель, яка ідеально підходить для холодів. Виріб може застібатися на гудзики або блискавку – на ваш смак. Капюшон може бути з хутром або просто тканинний.

Як правильно обирати жіноче пальто?

Як вибрати жіноче пальто по фігурі?

  • «Пісочний годинник». Зробіть акцент на талії! Це може бути прямий крій, але в тандемі з поясом або широким ременем або приталені фасони;
  • «Трикутник». Щоб «врівноважити» верх по відношенню до пишних стегон, придивіться до моделей з об’ємними комірами або з нагрудними кишенями, які часто використовуються в стилі мілітарі. Рукави-ліхтарики або буфи також додадуть трохи об’єму зверху, а ще такі моделі виглядають неймовірно жіночно та романтично;
  • «Перевернутий трикутник». Скажіть «так» фасону трапеція із широким низом. Стилісти рекомендують відмовитися від декоративних елементів в області плечей. Двобортні пальта також не ваш варіант;
  • «Прямокутник». Головне завдання – це зробити силует більш жіночним, тому зверніть увагу на А-подібні фасони. Також ви можете підібрати собі приталені пальта з поясом, щоб зробити акцент на талії. Асиметричні моделі допоможуть не лише змоделювати привабливий силует, а й виглядати стильно та оригінально;
  • «Яблуко». Щоб приховати зайві сантиметри в області живота та талії, вибирайте моделі із завищеною талією. Колір має бути однотонним, оскільки «смужка» і «клітина» візуально повнять.

www.garmoniazhizni.com

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

14 + два =

Scroll To Top
error: not copy