Вы здесь: ГлавнаяМодаЯк вибрати кеди Converse і з чим їх вдягати?

Як вибрати кеди Converse і з чим їх вдягати?

Як вибрати кеди Converse і з чим їх вдягати?

Кеди Converse – один із найпопулярніших видів взуття у світі. Цей бренд настільки впізнаваний, що пара від нього сама по собі говорить про гарний смак і певний погляд на життя. Як мінімум, вона вкаже на те, що людина хоче носити хороше якісне та комфортне взуття. Якщо ви хочете купити кеди конверси, але переживаєте щодо вибору, зверніть увагу на такі деталі, які допоможуть підібрати ідеальну пару для себе.

Взуття Converse дуже зручне і практичне в носінні — воно практично не вимагає догляду і не розношується.

Що важливо для вибору пари від Converse?

Перше і найголовніше, що ви маєте зробити – це правильно визначити розмір.

Розмірна сітка Converse трохи відрізняється від інших виробників. Хоча зараз дуже рідко зустрічається чітке дотримання стандартів, якщо ви купуєте оригінальні конверси, можете бути впевнені в тому, що вони точно відповідатимуть даним у таблиці.

Як дізнатися розмір?

Якщо ви міряєте кеди у магазині – переконайтеся, що вам зручно.

Врахуйте! Кеди Converse не розношуються. Міцна гумова підошва просто не дозволить їм збільшитись у розмірі, тому відразу вибирайте зручний розмір.

Якщо ви робите замовлення в інтернет-магазині, наприклад, тут https://www.converse.one, дотримуйтесь рекомендацій: правильно виміряйте довжину стопи та виберіть потрібне значення в таблиці. Але, отримавши посилку, обов’язково приміряйте кеди до оплати.

Що важливо при примірянні?

Приміряйте обидва кеди. У кожної людини ноги трохи відрізняються за довжиною та шириною – це абсолютно нормально. Переконайтеся, що обом ногам комфортно.

Приміряння краще проводити ввечері — до кінця дня ногам властиво трохи набрякати.

Пройдіться у взутті — поки ви сидите, стопа буде на кілька міліметрів коротша, добре пройдіться, щоб бути впевненими в тому, що кеди підходять.

Виберіть матеріал

Подумайте, у який сезон ви збираєтеся носити кеди. Для літа однозначно варто зупинитися на текстильних кедах, а для осені більше підійдуть шкіряні. Це важливий момент, якщо ви хочете почуватися комфортно.

Також враховуйте і те, що кеди із замші потребебують більш ретельнгого догляду, ніж шкіряні, а от гумові досить просто протерти.

Зверніть увагу на обробку та інші ознаки, які можуть зазначити підробку. Найбільш очевидні: криві шви, сліди та потіки клею, різкий запах гуми, нечітке зображення логотипу тощо. Відскануйте QR-код, перевірте відповідність артикулів.

Як вибрати кеди Converse і з чим їх вдягати?

З чим носити конверси?

Кеди Converse давно закріпили за собою місце в моді, періодично то зменшуючи, то знову набираючи популярності: вони добре поєднуються практично з усім і завжди. Їх полюбляють носити і знаменитості.

  • Наомі Кемпбелл вдягає їх із міні-спідницею
  • Гвінет Пелтроу поєднує із леопардовим верхнім одягом
  • Кендалл Дженнер вдягає кеди із брюками з шовку або сатину
  • Кайя Гербер — зі шкіряним піджаком
  • Марго Роббі полюбляє білі класичні конверси
  • Джиджі Хадід одягає їх разом із сукнею у спортивному стилі

Авріл Лавін практично не знімає їх: і в повсякденному житті, і на сцені, ми бачимо її тільки в кедах. Співачка навіть вийшла у них на червону доріжку, додавши до списку «зіркових» досягнень Converse ще один пункт.

Їх також дуже люблять носити Ендрю Гарфілд, Ріанна, Бен Аффлек, Тейлор Мопсен, Майлі Сайрус, Сара Джессіка Паркер, Дженніфер Еністон, Бред Пітт, Наталі Портман, Дженіфер Еністон, Джесіка Альба, Дрю Беррімор, Емма Робертс та багато інших.

Елена, www.garmoniazhizni.com

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

девять + 17 =

Scroll To Top
error: not copy