Вы здесь: ГлавнаяПсихологияВивчення іноземної мови за методом Callan

Вивчення іноземної мови за методом Callan

Вивчення іноземної мови онлайн

Навички володіння іноземною мовою стають все більш важливими в сучасному світі, бо дозволяють отримати доступ до нових можливостей, відкривають двері до міжнародного спілкування, покращують кар’єрні можливості.

Вивчення англійської мови стало обов’язковою умовою для більшості сучасних професій, але для тих, у кого напружений графік, часті відрядження або для тих, хто вважає, що відвідування фізичних занять забирає багато часу, онлайн-курси англійської мови є ідеальним рішенням.

Smile School пропонує онлайн-курс англійської мови, в основі якого інтенсивна методика Callan, щоб допомогти студентам краще впоратися з подоланням мовного бар’єру та більш вільно розмовляти англійською. Дізнатися більше та записатися на курс можна за посиланням https://smile-school.kiev.ua/kurs-rozmovnoyi-anglijskoyi-onlajn/

Метод Callan — це інтерактивний метод навчання іноземної мови, розроблений британським викладачем Робертом Калланом. Особливість цього методу полягає в тому, що він базується на постійному запитуванні учня інформації на англійській мові з метою зміцнення знань та підвищення рівня володіння мовою.

Вивчення іноземної мови за цим методом має кілька переваг, серед яких:

  • Інтерактивність: учні активно залучаються до процесу навчання, можуть задавати питання та отримувати відповіді від викладачів.
  • Зосередженість: цей метод вимагає постійної уваги та концентрації на процесі навчання, що допомагає уникнути відволікання від навчання та покращити рівень засвоювання знань.
  • Інтенсивність: дозволяє збільшити кількість матеріалу, що вивчається протягом короткого часу.
  • Постійний контроль: викладач постійно контролює рівень засвоєння матеріалу учнями, що дозволяє вчасно виявляти та усувати помилки та неточності.
  • Ефективність: за методом Callan успішно вивчають англійську мову тисячі студентів по всьому світу, що свідчить про ефективність цього методу.

Онлайн-заняття структуровані таким чином, щоб забезпечити повторення, читання та письмо, а також презентації нового матеріалу та практичні заняття. Уроки проходять у швидкому темпі, студенти постійно практикують свої навички аудіювання, спілкування та читання.

Smile School гарантує якісне навчання як від українських фахівців, так і від носіїв мови. Онлайн-курси англійської мови спрямовані на розвиток розмовних навичок, що дозволяє студентам комфортно почуватися в англомовному суспільстві та без проблем навчитися вільно розмовляти англійською мовою.

Мовні онлайн-курси  мови — це ефективний та зручний спосіб покращити свої знання, що дозволяє навчатися дистанційно та отримувати таку ж якість уроків у більш комфортному середовищі.

Вивчення англійської мови є важливою навичкою, а метод Каллана — це ефективний і дієвий спосіб навчання.

www.garmoniazhizni.com

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

1 + семь =

Scroll To Top
error: not copy