Вы здесь: ГлавнаяУвлеченияПутешествияОнлайн-платформи для купівлі квитків на автобус

Онлайн-платформи для купівлі квитків на автобус

Онлайн-платформи для купівлі квитків на автобус

Багато мандрівників планують свої поїздки, не виходячи з дому. У цьому допомагає Інтернет. Існує велика кількість онлайн-платформ для знайомства з містом прибуття, побудови маршруту для екскурсій або бронювання готелів. Також є окремі сайти на яких можна купити квиток на автобус. Це дуже легко та зручно, адже процес займає лише кілька хвилин.

Алгоритм купівлі скрізь схожий. Спершу потрібно створити пошуковий запит, вказавши маршрут і дату відправлення, а потім вибрати вподобаний варіант, вибрати додаткові послуги, якщо такі є, заповнити інформацію про пасажира й оплатити покупку. Головне звернутися до перевіреного сервісу, який уже довів свою надійність. Пропонуємо вам кілька варіантів, де ви гарантовано зможете купити квиток на автобус.

SkyBooking

Сервіс не є перевізником. Це офіційний представник транспортних компаній на ринку пасажирських перевезень. Купити квиток на автобус  нескладно. У сервісу простий, зрозумілий функціонал і приємний інтерфейс.

На головній сторінці вам потрібно вибрати необхідний вид транспорту і заповнити всі поля, щоб створити пошуковий запит. Серед запропонованих варіантів будуть автобуси різних цінових категорій. До кожного рейсу є невеликий опис, який допоможе вам зробити вибір. Також на сайті є договір публічної оферти, яка укладається під час купівлі квитка. Вона захищає права покупців і дає гарантії на бронювання місця в салоні автобуса, а також повернення квитка за необхідності. Крім сайту в цього сервісу є офіс, куди можна звернутися за підтримкою.

Busfor

Це ще один представник транспортних компаній. Сервіс уже понад десять років виступає посередником між перевізниками і пасажирами. Сайт busfor.ua також простий у використанні. Пошуковик знаходиться на головній сторінці. При цьому на сайті можна знайти квиток на різні типи автобусів (маршрутки або ікаруси). Це впливатиме на вартість квитка. Також сервіс обіцяє цілодобову підтримку і зв’язок безпосередньо з перевізником, якщо в цьому виникне необхідність. Основна інформація про рейс завжди вказана в його описі. Якщо у вас виникають додаткові запитання, то краще звернутися на гарячу лінію.

Omio

Цей сервіс незвичайний тим, що може вибудовувати комбіновані маршрути. У базі Omio є дані понад 800 перевізників. Аналізуючи отриману від вас інформацію, сервер видасть усі можливі варіанти маршрутів. Серед них будуть як виключно автобусні рейси, так і їхня комбінація з літаками та потягами. За допомогою цього сайту ви без проблем створите складний маршрут із пересадками в цікавих для вас місцях, адже сервіс співпрацює з 15 різними країнами. Водночас туристи відзначають проблеми з поверненням квитків. Omio не бере на себе відповідальність за різні форс-мажори, що може виявитися неприємним сюрпризом для туристів.

Flixbus

На відміну від попередніх сервісів із цього списку, компанія Flixbus займається не тільки продажем квитків, а й безпосередньо перевезеннями. Вона була створена ще у 2013 р., і відтоді вже стала однією з найбільших транспортних компаній у Європі. Також було створено спеціальний застосунок, який дає змогу відстежувати не лише квитки, а й пересування самого автобуса. Компанія славиться своїм комфортом і сервісом. Однак і ціни на квитки у них досить високі. Водночас деякі мандрівники зазначали, що деякі автобуси не відповідають заявленим критеріям.  До того ж вибір рейсів на цій платформі набагато менший, ніж на попередніх, адже вони не продають квитки для компаній-конкурентів.

Елена, www.garmoniazhizni.com

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

4 × 2 =

Scroll To Top
error: not copy