Вы здесь: ГлавнаяКрасотаФотоепілятори: принцип роботи, переваги використання

Фотоепілятори: принцип роботи, переваги використання

Фотоепілятори: принцип роботи, переваги використання

Фотоепілятор — сучасний інструмент для догляду за шкірою. Він виконує безконтактне видалення волосків за допомогою високоімпульсного світла. Донедавна фотоепіляція була доступна лише в салонах краси, але завдяки розвитку технологій жінки можуть виконувати цю процедуру вдома.

Вибираючи пристрій для позбавлення рослинності на тілі, слід враховувати особливості його роботи та основні технічні параметри. В процесі роботи шкіра нагрівається, отже, використовувати фотоепілятори слід обережно, щоб це не призвело до опіків шкіри.

Властивості та види фотоепіляторів

Головний елемент пристрою — криптонова лампа. Під дією світлових променів фолікул позбавляється живлення та гине, що призводить до випадіння волосини. Важливо враховувати, що фотоепілятори більш ефективні для жінок з темним кольором волосся. Для того щоб повністю позбутися небажаної рослинності на тілі, необхідно пройти через декілька сеансів фотоепіляції. Не рекомендується використовувати ці пристрої, коли шкіра є засмаглою.

Технологія Intense Pulse Light (IPL) передбачає вплив на волосинки, колі вони знаходяться на етапі зростання. Фотоепілятори IPL потрібно регулярно застосовувати протягом щонайменше 7 місяців, однак після повного курсу шкіра залишатиметься гладкою впродовж 2-х років.

Elos на сьогодні є передовою технологією фотоепіляції. Вона працює на основі поєднання біполярного струму та імпульсів світла. Прилади цього типу забезпечують однаково ефективне видалення світлого і темного волосся, однак є дорожчими, більш громіздкими та складними у використанні.

Фотоепілятори: принцип роботи, переваги використання

Головні переваги світлової епіляції

Побутові фотоепілятори поступово витісняють з ринку традиційні моделі завдяки наявності таких беззаперечних переваг:

  • відсутність больових відчуттів (навіть у жінок із чутливою шкірою);
  • позбавлення від небажаного волосся на тілі на декілька років;
  • обробка великих ділянок шкіри;
  • швидке видалення волосся на всіх частинах тіла;
  • безпека у використанні та портативність.

Якщо застосовувати пристрій згідно з рекомендаціями, він дозволяє забезпечити гладкість шкіри на тривалий проміжок часу. Сучасні моделі фотоепіляторів доступні для замовлення в онлайн-каталозі магазину Алло. На всі категорії товарів діє довгострокова гарантія від виробників.

Елена, www.garmoniazhizni.com

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

2 − два =

Scroll To Top
error: not copy